Us donem la benvinguda al nou blog “Innovem, Terrassa!!!”

Des del servei Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa us donem la benvinguda al blog “Innovem, Terrassa!!!”, l’objectiu del qual és difondre de manera dinàmica les qüestions relatives a la innovació generada als àmbits universitari, empresarial i institucional, per tal que es creïn sinèrgies entre ells i esdevinguin element motivador per a d’altres projectes.

El blog “Innovem, Terrassa!!!” neix com a eina de comunicació complemetària al butlletí digital del mateix nom, que recull trimestralment l’esforç innovador d’empreses, universitats i institucions. http://www.terrassa.net/Innovem/index.html

Si sou una institució, empresa o universitat que innova en productes, serveis i/o processos, us convidem a que col·laboreu en aquest blog enviant-nos les vostres aportacions a l’e-mail: societat.coneixement@terrassa.cat