“Postdata: T’estimo”, un llibre innovador d’INPAS COMUNICACIÓ, empresa vinculada a Orbital.40

images

“Postdata: T’estimo” és un llibre únic pensat i escrit per quatre mares terrassenques que es basa en un diari i un recull de fotografies molt especials de tot el que una dona embarassada sent —sentiments, emocions, pensaments, sensacions— i fa durant l’embaràs i el primer any de vida del seu nadó.

És un llibre per saber, veure i sentir el què és ser mare: una experiència única.

Les quatre autores del llibre, la Montse Espolet, la Gemma Pla, l’Anna Domènech i la Cristina Granero, són dones terrassenques, mares i emprenedores que juntes van apostar per aquest projecte. Els protagonistes de les fotografies, els nadons, són, la majoria d’ells, també terrassencs, és a dir, la nova fornada de terrassencs i terrassenques. El pròleg del llibre va a càrrec de la model i actriu, Martina Klein.  

La Montse Espolet i la Gemma Pla, de l’estudi fotogràfic de Terrassa Lullaby, pioner a Catalunya en la fotografia de newborn són les autores de les fotografies. 

Són fotògrafes i a la vegada mares que fa uns anys van poder fusionar les dues facetes: la professional i la familiar, especialitzant-se a fotografiar nens i nenes acabats de néixer. La seva experiència com a fotògrafes de viatges i natura queda reflectida en les composicions del llibre. Unes imatges de gran tendresa que van acompanyades d’uns textos creats per elles i per l’Anna Domènech i la Cristina Granero, d’Inpas Comunicació, una agència de publicitat de Terrassa ubicada al Parc Audiovisual de Catalunya que també és membre de l’Orbital 40, donant com a resultat un llibre de 72 pàgines a tot color i de cuidat disseny, amb una gran bellesa i tendresa.

Part dels beneficis generats per la venda d’aquest llibre aniran destinats al Servei de Neonatologia de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Més informació aquí