Segona trobada empresarial Orbital 40

Ens complau convidar-vos a la propera Trobada Empresarial Orbital 40 “La Responsabilitat Social, una estratègia d’innovació a les organitzacions” que esdevindrà el dimarts 17 de juny de 9,30 a 11,30 hores a la Sala d’Actes de Qu4drant.0 (Ed. Vapor Gran carrer Telers 5, 2a planta).

Les Trobades Empresarials són actes que s’adrecen a personal directiu d’empreses innovadores de la ciutat de Terrassa per promoure el coneixement compartit i debat .

Comptarem amb la participació de dues organitzacions de la ciutat amb un enfocament diferent de la responsabilitat social : Crevin, S.A. empresa tèxtil amb una consolidada trajectòria i La Trobada ” El restaurant del temps”. També explicarem els beneficis de la Responsabilitat Social i la seva vinculació a l’activitat innovadora.

Trobada_Empresarial_O40_17_juny_RSE_i_Innovac[1]

Per confirmar assistència cal enviar correu indicant nom, càrrec, empresa i telèfon de contacte a elena.serra@terrassa.cat abans del dia 13 de juny. Places limitades.