L’FCRi presenta l’APP “FundsforScience”

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) ha desenvolupat l’APP gratuïta per a dispositius mòbils “FundsforScience”, un sistema d’alertes personalitzades sobre fons de finançament per a projectes de recerca i empreses de base científica.

D’ús molt senzill, l’aplicació ofereix un nivell màxim de personalització sobre el tipus, origen i àrea de coneixement dels recursos. L’APP disposa avui de més de 350 oportunitats de finançament a nivell estatal i català, en gran part no difoses per altres mitjans, i inclou els ajuts europeus i extracomunitaris a la recerca.

El sistema, adreçat a investigadors i empresaris, permet estar informats puntualment de les convocatòries que s’ajustin als criteris de cada usuari. L’aplicació inclou ajuts a la recerca individual i per a equips de recerca, oportunitats d’impuls i finançament per a emprenedors de base científica i tecnològica, i premis a la recerca.

Actualment es troba disponible per a Android (Google Play) i Apple IOS (App Store).

Simultàniament al sistema, s’ha habilitat un cercador web de convocatòries (www.fundaciorecerca.cat/fundsforscience/) amb un històric de 700 recursos.

Per descarregar-se l’APP “FundsforScience”:

https://itunes.apple.com/us/app/funds-for-science/id937735971?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.fundaciorecerca.f4s