CURS DE MÀRQUETING DIGITAL I XARXES SOCIALS

Orbital.40 organitza el curs de Marketing digital i xarxes socials que pretén proporcionar les eines necessàries per a que les empreses puguin utilitzar les plataformes digitals per generar valor i millorar-ne els resultats.

S’explicaran els punts clau per desenvolupar una estratègia de màrqueting digital eficient, els criteris i requisits per generar continguts de valor i com implementar-la a les xarxes socials per obtenir un bon posicionament a la xarxa i alhora reputació de marca.

El curs s’impartirà en 4 sessions: Planifica l’estratègia digital del teu negoci, 22 de setembre/ Crea i gestiona continguts digitalsque interessin als teus clients, 24 de setembre / Aprèn a utilitzar Facebook i Twitter en la teva empresa, 29 de setembre / Aprèn a utilitzar Youtube, Linkedin i Instagram en la teva empresa, 1 d’octubre.

La formació serà impartida per la Sra.Judith Badia, professora de Màrqueting Estratègic i Operatiu de la Universitat Pompeu Fabra

Inscripcions obertes al link: https://goo.gl/zC8ryy