Terrassa Cooperativa

Terrassa està compromesa amb l’economia social i adherida al Programa Municipi Cooperatiu. Per aquest motiu, des del Servei d’Emprenedoria i Economia Social, conjuntament amb la Federació de Cooperatives de Treball, us proposem un seguit d’activitats per informar i fomentar entre la ciutadania els avantatges i potencialitats d’aquestes formes d’activitat econòmica que també generen oportunitats per aprendre, connectar-se i compartir.

Activitats de formació, tallers, exposicions, i molt més. Consulteu el Fullet de les activitats

Assessoraments individualitzats:

  • D’orientació financera: Divendres 13 de novembre, assessorament de 45 minuts de 9.30 a 14.30 del matí. Aquest servei està dirigit a persones emprenedores amb un projecte d’economia social posat en marxa o a punt d’arrencar. A càrrec de la fundació SEIRA. Concerteu la vostra cita telefònicament a les oficines de l’OAE.
  • D’orientació sobre projectes d’economia social: Visites personalitzades d’entre una i dues hores per donar suport a idees que vulguin treballar en aquest camp. Els divendres al mati durant tot l’any. Concerteu la vostra cita.

Totes les accions són gratuïtes i només cal fer una inscripció prèvia.

Més activitats i informació a: http://www.terrassa.cat/terrassacooperativa