Es posa en marxa la 3a edició del programa d’Incubació KauTic40:

Sense títol
Els projectes es poden presentar fins el 23 de març:

  • Promogut pel Parc Científic i Tecnològic O.40, i dos dels seus partners, l’Ajuntament de Terrassa i el centre tecnològic Leitat.
  • El programa ofereix suport a 10 projectes TIC de recent creació mitjançant mecanismes d’incubació durant 9 mesos.

10 projectes emprenedors en l’àmbit de les TIC participaran en el programa ‘d’Incubació’, liderat per l’Ajuntament de Terrassa, concretament pel Servei d’Innovació i Universitats i  el Leitat,  en el marc del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40 i amb la col·laboració de l’Euncet.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és impulsar projectes emprenedors i empreses de recent creació en l’àmbit de les TIC posant al seu abast un espai de treball compartit, un programa formatiu especialitzat i l’acompanyament per part de tutors que els ajudaran a adquirir noves habilitats i coneixements que milloraran la seva competitivitat en el mercat. El programa té una durada de 9 mesos i no suposarà cap cost, ja que està totalment subvencionat.

Poden participar-hi projectes empresarials amb idees de negoci en el sector TIC o empreses creades amb menys d’un any d’activitat. No s’admetrà la participació d’una persona o equip que hagi pres part del programa anteriorment, encara que presenti una nova proposta.

A partir d’aquesta setmana i fins al proper dia 23 de març, els interessats podran presentar les seves candidatures a la web del programa, www.kautic40.com Les 10 empreses participants seran seleccionades entre totes les candidatures rebudes.

Podeu consultar les bases legals aqui.