Una empresa de Terrassa organitza el primer saló temàtic de Turisme Industrial al B-Travel de Barcelona

logo-generador

L’empresa EL GENERADOR dedicada a la consultoria, producció i gestió de projectes turístics i culturals, especialitzada en turisme industrial, allotjada al Viver de Serveis de l’Ajuntament de Terrassa, ha estat escollida per Fira de Barcelona per organitzar la primera edició del B-INDUSTRIAL, en el marc del B-TRAVEL 2017.

Per primera vegada, el Turisme Industrial tant del tipus patrimonial o històric (com el mNACTEC) com d’indústria viva, és a dir, d’empreses visitables tindrà un espai temàtic propi  dins d’un  consolidat saló que, desde fa 25 anys, promociona l’oferta turística d’arreu del món.

logo_b_industrial

El  B-INDUSTRIAL tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 d’abril de 2017, al recinte firal de Montjuïc i neix amb la voluntat de consolidar-se i ser un referent. Cita ineludible per a tots aquells que disposen d’oferta turística d’aquesta modalitat i la vulguin donar a conèixer als interessats per la temàtica, però també per fer-la descobrir a tots els milers de visitants del B-TRAVEL.

El B-INDUSTRIAL, no només serà un excel·lent aparador on trobar les millors propostes del turisme industrial mundial, sinó que també vol ser el punt de trobada dels professionals i apassionats per aquest turisme ja que, a part dels estands d’expositors, s’hi preveuen diferents actes, presentacions, debats, etc, que suposaran una magnífica oportunitat per al networking  i el coneixement de les novetats del sector.

Així doncs, Barcelona acollirà la primera fira de Turisme Industrial, organitzada per una empresa terrassenca, ciutat aquesta que ja és reconeguda per la seva oferta de turisme industrial i que acull la seu i presidència de la XATIC (Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya).

Si esteu interessats en exposar-hi, o tenir-ne més informació, podeu contactar amb jmpey@elgenerador.cat.

Font: El Generador