Cambra de Terrassa: Empreses guardonades amb els premis Cambra 2018

 

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha fet públiques les 12 empreses guardonades amb els Premis Cambra 2018 pel que fa a les 6 categories obertes a la participació. El passat dijous 12 d’abril, el Jurat dels Premis Cambra 2018, va deliberar sobre les candidatures presentades a les categories de Trajectòria Internacional Consolidada; Iniciació a la Internacionalització; Compromís i Sostenibilitat; Empresa Saludable; Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament; i Millor Iniciativa Comercial i de Serveis i va emetre el seu veredicte final sobre les empreses que seran guardonades en l’edició d’aquest any, dues en cada categoria.

Han estat guardonades Compliance Consulting & Engineering, Establiments Viena, FUPAR, STP Acuster Group i les empreses membres d’Orbital.40, Finsa Filtros Industriales, AEINNOVA, Lamp y Vytrus Biotech, de Terrassa; així com Dermofarm, Eco-Fred Rubí i Wetron Automatización, de Rubí; i Heavymovement de Castellbisbal.
Properament es coneixeran també les empreses guardonades en les categories d’Iniciativa Empresarial a la Demarcació, Empresa de Nova Creació i Lideratge Empresarial, que atorga el Comitè Executiu de la Cambra.

Acte de lliurament de premis: 17 de maig a Rubí
L’acte de lliurament dels Premis Cambra 2018 se celebrarà el dijous 17 de maig a les 20h al Teatre Municipal La Sala de Rubí en el marc d’una cerimònia de caràcter marcadament institucional i empresarial.
Posteriorment els assistents es reuniran en un sopar relacional que tindrà lloc al Celler Cooperatiu de Rubí.

Més de 40 anys d’història dels Premis Cambra i 200 empreses guardonades
Els Premis Cambra tenen el seu origen en l’any 1977, quan l’entitat empresarial terrassenca els va instituir per reconèixer públicament les empreses més actives i aquells projectes de futur que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació. Al llarg d’aquesta trajectòria, els Premis Cambra han reconegut ja 200 empreses de la seva demarcació.

Patrocini empresarial
Els Premis Cambra 2018 estan patrocinats per Circutor i Kern Pharma, també membres d’Orbital.40, Eurofragance Serafí-indústria gràfica publicitària, Mina d’Aigües de Terrassa, Egarsat Prevenció, Masachs Naus Industrials, Audi-Sarsa Vallès i Banc Sabadell; compten també amb la col·laboració de RACC, Diari de Terrassa, Prinet, Via Empresa, l’empresa Orbital.40, LÚCID Design Agency, Diari del Vallès i Ajuntament de Rubí; i amb el suport del projecte de cooperació europea Chimera, promogut dins del programa Interreg Mediterranean i cofinançat pel Fons de Desenvolupament Regional.

Tota la informació sobre els guardons: www.premiscambra.com
La Cambra incorpora tota aquesta informació en el lloc web sobre els guardons (www.premiscambra.com). En aquesta web, podran veure totes les empreses que han estat guardonades als Premis Cambra i fotografies d’anteriors edicions.

Més informació

Font: Cambra de Comerç de Terrassa