Terrassa 4.0. “Indústria 4.0 i IIoT: Perspectives, Reptes i Experiències”

Ajuntament de Terrassa amb la col•laboració de AEInnova, Vodafone i Esbelt, organitzen la jornada Indústria 4.0 i IIoT: Perspectives, Reptes i Experiències per dimecres 20 de juny a la sala d’actes de Qu4drant0 al carrer Telers 5, passadís B, 2a planta de Terrassa.

Durant la jornada, Vodafone presentarà la tecnologia NB-IoT, AEInnova, empresa membre del Parc Científic i Tecnològic Orbital.40, presentarà InduEye, el seu dispositiu IioT basat en la recol•lecció d’energia a partir del calor residual i explicarà com integra la banda estreta en el seu ús. La companyia Esbelt és un cas d’èxit on AEInnova ha implementat el seu dispositiu, i durant l’acte, detallarà com l’adopció d’aquesta tecnologia els ha ajudat a ser més competitius.

Aquesta activitat s’engloba dins les accions de sensibilització del projecte Terrassa 4.0 que es va presentar el passat dia 6 de juny.


INDÚSTRIA 4.0 I IioT: PERSPECTIVES, REPTES I EXPERIÈNCIES

DATA I HORARI: 20/06/2018 de 17:45 H. a 20:00 h.
LLOC: Sala d’Actes Qu4drant.0 | C. Telers, 5 Passadís B 2a planta 08221 de Terrassa
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (Places limitades): https://bit.ly/2JrcLiA