Governació obre la convocatòria d’ajuts per a projectes de software lliure

Tal i com ens informa el butlletí d’Actualitat de Barcelona Activa, el Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, ha obert la convocatòria d’ajuts per a projectes de software lliure, adreçats a entitats que en desenvolupin i que estiguin interessades a becar estudiants per col·laborar en treballs de desenvolupament, documentació, traducció i adaptació de software lliure.

Els ajuts s’adjudicaran en forma de beques, amb un màxim de 3 per projecte i de forma proporcional al nombre de sol·licituds d’aspirants rebudes. Hi ha disponibles fins a 20 beques de 2.500 euros. D’aquest import màxim per beca, un 80% serà per als estudiants becats (2000 euros) i un 20%, per al mentor (500 euros) que l’entitat assigni per tutelar el desenvolupament dels treballs. Cada mentor es podrà fer càrrec d’un màxim de tres estudiants.

El darrer dia de termini per a la presentació de sol·licituds és el 20 de juny d’enguany.

Més informació: Governació obre la convocatòria d’ajuts per a projectes de software lliure