El DAR convoca el Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2008

Tal i com ens informa el butlletí de Barcelona Activa, el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) ha obert la convocatòria del Premi al millor jove artesà alimentari innovador corresponent a l’any 2008. Amb aquest guardó, dotat amb 4.000 euros, la Generalitat vol reconèixer i fomentar els valors econòmics, culturals i socials que representa l’artesania alimentària a Catalunya.

Creat l’any 2003, la finalitat del premi és promoure actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguin pautes per millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesanals catalans i guardonar l’esforç dels joves artesans alimentaris en la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny d’aquests productes.

Més informació: Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2008