Pablo Artal, un dels màxims experts mundials en el camp de l’Òptica visual, visita el Campus de la UPC a Terrassa

Pablo Artal impartirà un curs en el marc del Màster de Fotònica que organitzen conjuntament la UPC, la UAB , la UB i l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) entre el 18 i el 21 de juny.

Físic i professor de la Universitat de Múrcia és una de les grans eminències mundials en l’àmbit de l’Òptica visual. Els seus treballs d’investigació es centren en la recerca de solucions de correcció òptica per a les persones amb disfuncions visuals. Artal és pioner en l’exploració de l’ull humà amb noves tecnologies i ha obert nous camins per millorar la salut visual.

Director del Laboratori d’Òptica de la Universitat de Múrcia (LOUM) i un dels més innovadors investigadors en el camp de l’Òptica Visual a tot el món, és el creador del Simulador Visual d’Òptica Adaptativa, un prototipus que prediu i simula la visió de manera no invasiva. L’expert treballa ja en les solucions visuals del futur: les superulleres, sistemes adaptatius optoelectrònics.

Amb més de 100 publicacions i 2.200 citacions en revistes de referència internacional, és l’únic editor espanyol a la revista d’òptica mes prestigiosa del món: The Journal of the Optical Society of America, i membre de les principals associacions científiques de Física.

Més informació a: Terrassa.net