Premis a les Millors Iniciatives Empresarials 2008

L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i el diputat de desenvolupament econòmic de la Diputació de Barcelona, Teo Romero, lliuraran els Premis a les Millors Iniciatives Empresarials 2008 el proper dijous dia 3 de juliol, a les 18 hores, a l’Auditori del Conservatori de Terrassa, al Passeig d’Ernest Lluch, 1. El lliurament serà presentat per l’actor Bruno Oro, que encarna diferents personatges a la sèrie de TV3 Polònia.

Els premis estan convocats per la Diputació de Barcelona amb suport de l’Ajuntament.

Els objectius dels Premis a les Millors Iniciatives Empresarials són premiar la creació i desenvolupament de noves activitats empresarials sorgides de l’àmbit local mitjançant la sensibilització i exemplificació que representa l’atorgament d’una distinció a les millors iniciatives, estimular el desenvolupament endogen dels municipis de l’àmbit territorial de la Diputació de Barcelona fomentant la creació de noves empreses vinculades al seu entorn local, d’una manera especial distingir les iniciatives empresarials que aportin una major creació i qualitat d’ocupació, més respectuoses amb el medi ambient, més innovadores i amb els millors sistemes de gestió de la qualitat i, finalment, reconèixer la labor de suport i assessorament a l’activitat empresarial duta a terme pels ens locals.

Els premis es divideixen en 6 categories:

  • Premi a la millor iniciativa empresarial. Dotat amb 15.000 euros.
  • Premi a la millor iniciativa empresarial promoguda per dones. Dotat amb 12.000 euros.
  • Premi a la iniciativa empresarial més innovadora. Dotat amb 9.000 euros.
  • Premi a la iniciativa empresarial amb major responsabilitat social en les condicions de treball. Dotat amb 9.000 euros.
  • Premi a la iniciativa empresarial amb el millor sistema de gestió de la qualitat. Dotat amb 9.000 euros.
  • Premi a la iniciativa empresarial amb major respecte pel medi ambient. Dotat amb 9.000 euros

Més informació: Guanyadors dels premis