InterACC1Ó, l’esdeveniment de referència per a l’empresa catalana

ACC1Ó, adscrita al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, organitza un nou esdeveniment que neix dels emblemàtics Fòrum de la Innovació i la Setmana de la Internacionalització de Catalunya: interACC1Ó.

InterACC1Ó és el nou espai de col·laboració entre els representants del món empresarial i econòmic de Catalunya, que fomenta: l’intercanvi d’experiències i el coneixement de les bones pràctiques; la creació d’un nou punt de trobada on compartir coneixement per crear-ne de nou; la competitivitat, a través del debat obert, per superar amb èxit l’actual moment d’incertesa en l’entorn econòmic.

L’acte central d’interACC1Ó tindrà lloc a Barcelona, el proper 28 d’octubre, a la seu del Centre de Congressos Internacional de Barcelona (CCIB) del Fòrum.

A més, amb l’objectiu d’estar cada dia més a prop de l’empresa, ACC1Ó apropa interACC1Ó arreu del territori català amb la celebració de jornades prèvies a l’esdeveniment central de Barcelona a:

  • Tortosa, 25 setembre
  • Manresa, 1 octubre
  • Tarragona, 8 octubre
  • Lleida, 15 octubre
  • Girona, 21 d’octubre

interACC1Ó ofereix l’oportunitat d’estar al dia de les noves tendències i dels escenaris mundials de futur per conèixer cap a on va el món i quines seran les implicacions per a l’empresa catalana; de compartir opinions amb prestigiosos experts; de participar en sessions de treball interactives on trobar respostes i solucions pràctiques als projectes empresarials; d’identificar noves oportunitats de negoci al món; d’aconseguir solucions tecnològiques a projectes d’innovació; de participar en comunitats d’interès per fer xarxa; de conèixer els serveis i els instruments d’ACC1Ó així com els dels principals agents al servei de la competitivitat de l’empresa catalana participants a l’esdeveniment.

InterACC1Ó es dirigeix a tots els professionals d’empreses i d’entitats catalanes, emprenedors i experts. A més, comptarà amb la participació de prestigiosos experts reconeguts a nivell internacional i d’agents al servei de l’empresa.

Més informació i inscripcions: interACC1Ó