Premis Cambra 2009 a la formació i el coneixement: convocatòria oberta

images

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa obre la convocatòria dels Premis Cambra a la FORMACIÓ I EL CONEIXEMENT amb l’objectiu de distingir aquelles empreses de la demarcació que realitzin actuacions en l’àmbit de la formació empresarial i en la gestió del coneixement aplicada a la millora de l’empresa.

Aquestes actuacions poden referir-se a:

  • L’existència d’un pla de formació a curt i mitjà termini, orientat a l’estratègia i al projecte empresarial.
  • El grau de desenvolupament del pla de formació de l’empresa.
  • La formació en l’aplicació de tècniques i eines innovadores.
  • La realització d’accions que impliquin la col·laboració amb institucions, organismes i centres de formació que afavoreixin la preparació del personal futur de les empreses.
  • La implementació de tècniques i de tecnologia innovadora per capturar, organitzar i emmagatzemar el coneixement dels col·laboradors de l’empresa per transformar-lo en un actiu intel·lectual que permeti una millora en l’organització.
  • L’aplicació de tècniques i estratègies d’aprenentatge corporatiu que faciliti la identificació del coneixement existent a l’empresa, promogui la creació de nou coneixement i en permeti la utilització per part del conjunt dels col&middoy;laboradors de l’organització.

Els guardons es lliuraran en el marc del sopar dels Premis Cambra que se celebrarà durant el mes de juny i les empreses que siguin guardonades rebran el reconeixement públic d’empresaris, directius i destacats representants del món econòmic i polític local, català i espanyol.

Per a la presentació de candidatures (sol·licitar bases i fitxa d’inscripció) i ampliar informació poseu-vos en contacte amb l’Eva López.
Tel.: 93 733 98 33
E-mail: elopez@cambraterrassa.es

El termini de presentació de candidatures per a la convocatòria de l’any 2009 finalitzarà el dimecres 8 d’abril de 2009.