Orbital 40 i el projecte “City Walking” guanya el premi “Living lab global award 2012” per resoldre el repte estratègic de terrassa

El projecte “City Walking”, de l’empresa UPC Barcelonatech, ha guanyat el premi “Living Lab Global Award2012” per al repte estratègic que havia plantejat Orbital 40 i l’Ajuntament de Terrassa.

El veredicte es va fer públic el 02/05/2012, en el transcurs de la cerimònia celebrada a Rio de Janeiro, en la qual es van lliurar els premis a les 21 empreses guanyadores per als reptes proposats per 21 ciutats d’arreu del món. Orbital 40 participa en aquest certamen internacional amb un repte estratègic en l’àmbit de la salut comunitària que s’ha definit amb el suport del Consorci Sanitari de Terrassa, dins del Clúster de Salut.

Publicat a l’e-butlletí d’APTE i de la XPCAT el 05/2012.