No us perdeu l’oportunitat de participar a l’Open Innovation Marketplace!

Orbital 40 i la Xarxa de Parcs Científic i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) us conviden al saló bizbarcelona els propers dies 13 i 14 de juny. El recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona tornarà a convertir-se en la capital de l’emprenedoria i en la cita ineludible per trobar noves idees i fer créixer el teu negoci. Bizbarcelona és l’esdeveniment que reuneix les solucions per a la creació, el creixement i la internacionalització d’empreses i projectes empresarials, agrupades en diferents temàtiques. Segueix al web http://www.bizbarcelona.com/ tota l’oferta d’activitats, conferències, sessions de networking, tallers, etc.  
Us podeu registrar ara i aprofitar aquest codi de descompte: XN535GXW. Us podeu registrar aquí.

 Us suggerim:

L’Open Innovation Marketplace: un espai d’Innovació Oberta on grans corporacions com Microsoft o CISCO rebran en entrevistes privades les millors solucions innovadores i tecnològiques als seus reptes. Ja pots accedir al web i veure quines solucions busquen!

Taules Cluster & Cross-sectorials Open Innovation Marketplace:  un punt de trobada on els Centres de Recerca i Centres Tecnològics, situats als Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya, presentaran la tecnologia més avançada i aplicacions en les principals empreses del mercat. Pots veure el programa en l’arxiu adjunt.

 Global Entrepreneurship Competition: els guanyadors dels concursos dels 16 millors centres de emprenedoria del món presenten els seus plans de negoci a la cimera bizbarcelona 2012.

 Mercat de Finançament: Espai en el que podràs presentar el teu projecte davant entitats financeres, institucions, representats de xarxes de Business Angels i Societats de Captital Risc tant internacionals com locals, així com grans corporacions que busquen empreses innovadores per comprar.

Empreses com Microsoft i Aqualogy estan buscant tecnologies i solucions innovadores. Creieu que podeu tenir una proposta per presentar-la personalment?.

En connexió amb l’Open Innovation Marketplace (OIMP) que es desenvolupa en el bizbarcelona 2012 els dies 13 i 14 de Juny, grans corporacions com Microsoft i AGBAR llancen un call a la comunitat internacional per buscar solucions i noves idees. Els reptes oberts són:

CALL DE MICROSOFT: Microsoft busca idees,  dissenys conceptuals i aplicacions que puguin demostrar les capacitats de les seves plataformes emergents, especialment de Windows Phone 7, Windows 8 i la seva plataforma de ‘cloud computing’, Windows Azure. Es valorarà la creativitat i l’originalitat de les propostes.

CALL DE CIUTATS:  Tens idees, productes, solucions tecnològiques per a les ciutats en Energia, Infraestructura IT, Medi ambient, Mobilitat, Innovació Social, etc? Microsoft i AQUOLOGY (grup Agbar) rebran les teves propostes.

Què guanyareu?
Si sou una de les propostes seleccionades podreu presentar la vostra solució directament a aquestes grans corporacions en una entrevista personal de 15 minuts el dia 14 de Juny en el bizbarcelona.

No us perdeu l’oportunitat de participar a l’Open Innovation Marketplace!
Entreu i presenteu la vostra proposta abans de l’1 de Juny aquí.

Us adjuntem el probrama del Biz Barcelona i els Calls de les empreses Microsoft i Cisco: