Orbital 40 acull la jornada del Getting Contacts Export a Terrassa

Avui a les 9:30h, Orbital40 ha acollit a Terrassa a la Salad’Actes del Parc Audiovisual de Catalunya la jornada de Getting Contacts Export.

Durant la jornada s’han combinat aspectes d’ internacionalització amb l’speed networking buscant les sinèrgies de les empreses assistents.

L’objectiu de la jornada ha estat saber de la mà de persones expertes les claus de la internacionalització així com l’obtenció d’un mínim de 8 contactes efectius en una jornada de treball per potenciar l’obertura de les empreses del territori als mercats exteriors.  

L’acte ha estat inaugurat pel Sr. Pere Navarro, Alcalde de Terrassa i President d’Orbital 40, així com també les intervencions del Sr. Ramon Camí, Gerent d’Iniciació ala Internacionalització d’ACC1Ó i de Juanjo Villalobos, Gerent de Summa Systems.

Adjuntem programa de la jornada en format .jpg (193 KB)