Orbital 40 acull el segon INNO-BREAK entre empreses i grups d’investigació

El proper mes de juliol  tindrà lloc la segona trobada INNO-BREAK O40 entre empreses i grups d’investigació, a Orbital 40Parc Científic i Tecnològic de Terrassa.
 
L’objectiu d’INNO-BREAK O40 consisteix en facilitar un entorn distès on empreses, d’un determinat perfil i caracterització, coneguin de primera mà les línies d’investigació i aplicacions industrials que grups de recerca desenvolupen en el seu àmbit i una interlocució directa amb els responsables de les esmentades línies de recerca aplicada. Aquesta trobada ha de permetre estudiar solucions a problemàtiques industrials i tècniques, així com a oportunitats de millora, de posicionament i d’augment de competència empresarial. 
 
El segon INNO-BREAK O40 tindrà lloc el pròxim dimarts 17 de juliol amb el Grup de Recerca de la UPC ” Centre de Desenvolupament de Sensors, Instrumentació i Sistemes ” (CD6).

 L’òptica és una tecnologia horitzontal i podem trobar aplicacions en tots els sectors d’activitat. Les principals aplicacions que poden resultar interessants per a les empreses són les següents:

– En línies de producció: Mesura i control de diferents paràmetres, detecció i mesura de defectes, control del color, control dimensional, càlcul de volums, topografies, etc.

– En el camp de la il·luminació: Disseny de sistemes d’enllumenat (públic, d’interior, per a l’automoció, etc.), desenvolupament d’instruments per a la mesura de la il·luminació, disseny de tancaments òptics fabricats per injecció, etc.

Instrumentació: Disseny d’instruments òptics a mida, mesura del color, mesura de la turbidesa en líquids (molt important en vins, olis, etc.), mesura de cabals de gasos, etc.

Biomedecina: Mesura del color de la pell (cosmètica, dermatologia), mesura de topografies del cos humà (estètica, cosmètica, cirurgia de reconstrucció, …), instrumentació per a oftalmòlegs i altres disciplines mèdiques (dermatologia, odontologia, cirurgia, etc.)