Orbital 40 i el Parc Tecnològic del Vallès signen un conveni de col.laboració

El director general d’Orbital 40, Ramon Palacio i el director general del Parc Tecnològic del Vallès, Francesc Martos han signat el 19/07/12 a Cerdanyola un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’establir un marc de sinèrgies permanent per enfortir els lligams, la complementarietat i la interacció entre ambdós parcs.

Els compromisos inicials de col·laboració son establir criteris generals per a l’elaboració i difusió conjunta dels programes de suport i ajudes a empreses i científics, l’organització i difusió conjunta de jornades i actes, crear un marc per compartir l’oferta de serveis a les empreses, així com  promoure un fòrum de debat i anàlisi sobre el present i el futur dels parcs científics i tecnològics i per aprofundir en la col·laboració, l’especialització i la competència., entre d’altres.

En l’acte de signatura hi han assistit també els socis fundacionals del Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, el Leitat i la UPC, representats pel director executiu del centre tecnològic, Sergi Artigas i pel delegat del rector, Frances Astals.

Orbital 40, que està situat al nord de la ciutat en diferents espais relligats per l’autovia  B-40, és el principal projecte d’impuls econòmic de la ciutat, i té com a objectiu afavorir la innovació i el desenvolupament de les empreses de Terrassa i la seva àrea d’influència, i contribuir a la millora de la seva competitivitat, mitjançant la cooperació entre elles i amb els centres tecnològics i la universitat en transferència de tecnologia i coneixement en diferents àmbits, entre els que destaquem l’ òptica i fotònica, l’audiovisual, la salut, el tèxtil tècnic, la sostenibilitat, i altres.

Adjuntem nota de premsa del Diari de Terrassa del 25/07/2012, e-mailing de Benvinguda a O.40 realitzat pel PTV el 26/07/2012, e-butlletins de XPCAT 07/2012 i APTE 09/2012, i galeria de fotos de l’acte de signatura del conveni a les instal.lacions del Parc Tecnològic del Valles el 19/07/12.