Orbital 40 participa en el cicle de programes “El Club de la Innovació”

Orbital 40 i el Canal Terrassa han iniciat des de maig fins juliol de 2012 l’emissió del cicle de programes “El club de la innovació” que coordinat amb el Club Cecot d’Innovació i Tecnologia s’ha difós i promogut la cultura emprenedora i innovadora dins del teixit empresarial de la ciutat de Terrassa.

 Aquest cicle de 10 espais dedicats a mostrar què és i com té lloc la innovació a les empreses, entitats i organitzacions s’han emès cada divendres a les vuit del vespre per la TV local de Terrasa. El programa es va articular en dues parts: una primera, un reportatge de l’empresa protagonista  i una segona, on tres experts van debatre i analitzar cada cas.

Empreses vinculades a Orbital 40, associacions, entitats i altres agents de la innovació han estat els protagonistes d’aquesta sèrie que ha il·lustrat com la innovació és un factor clau i decisiu en l’entramat industrial i empresarial actual.

Les empreses i entitats que han participat són: Circutor, Cirsa, Hewlett Packard, JBC, Krontime, Ajuntament de Terrassa, Secpho, Centre de Tractament de Residus del Vallès Occidental, i el Consorci de Turisme del Vallès Occidental.  

Aquesta iniciativa és fruit del conveni de col·laboració que va signar l’Ajuntament de Terrassa i la patronal CECOT, amb la finalitat de donar a conèixer experiències empresarials innovadores a través de la producció, edició i emissió de programes de televisió.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Terrassa, a través d’ Orbital 40, impulsa iniciatives que posen en valor i fan difusió de la innovació com a element estratègic de les empreses per fer-les més competitives a nivell internacional i posicionar-les en el seu sector d’activitat.

S’adjunta notícia publicada a l’e-butlletí de la XPCAT i d’Apte al setembre i Octubre 2012 i també disposeu de la relació de vídeos realitzats a les empreses i entitats següents: Jbc Soldering, Centre de tractament de Residus del Vallès Occidental, Krontime, Telstar, Hewlett Packard i Consorci de Turisme.