Orbital 40 promou “Accelera el Creixement”

Orbital 40 promou el projecte Accelera el Creixement, liderat per Diputació de Barcelona i PIMEC amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa per impulsar a un total de 50 PIMES de la província de Barcelona amb un alt potencial de creixement.

Les Pimes que hagin estat seleccionades podran beneficiar-se i s’incidirà en aquells elements claus per al creixement, com poden ser: Estratègia empresarial, Finançament, Escalabilitat del model de negoci, Habilitats directives, Desenvolupament de nous productes i serveis, Comercialització i Internacionalització.

Us adjuntem:
Orbital 40: Carta presentació del Projecte Accelera (.pdf 89KB)
Orbital 40: Diptic del Projecte Accelera (.pdf 442KB)
Orbital 40: Formulari d’Inscripció del Projecte Accelera (.pdf 277KB)

Per a més informació: www.creixementempresarial.pimec.org