Orbital 40: Account Manager de l’empresa CISCO al Smart City Open Innovation Marketplace

Orbital 40 us anima a que presenteu les vostres solucions i projectes durant l’Smart City Expo World Congress que es celebrarà del 13 al 15 de Novembre a l’Smart Open Innovation Marketplace a on els Emprenedors, les Spin-off, les Empreses, els Centres Tecnològics i de Recerca vinculats a Orbital 40  podreu presentar els vostres projectes en una entrevista personal amb els CEOs i delegats de les empreses i inversors que estaran presents al Marketplace.

Orbital 40 és l’account manager de l’empresa CISCO que dissenya, fabrica i comercialitza equips de xarxes, aprofiteu l’oportunitat de tenir una interlocució directa durant el Marketplace amb el Senior Director and Chief Technology Officer for Cisco’s Smart+Connected Communities (S+CC) program.

CISCO llança un repte específic:

“Busca tecnologia relacionada amb aplicacions de vídeo analítics/ pattern recognititon (reconeixement de formes) per aplicacions com la gestió d’aparcaments públics, densitat de persones a espais públics, etc”.

Us esperen! Participeu i registreu les vostres solucions. Hem AMPLIAT EL TERMINI FINS EL 21 d’OCTUBRE:

http://www.smartcityexpo.com/en/web/19309/96   

Adjuntem notícia publicada a l’ e-butlletí de XPCAT d’octubre 2012 i un article d’Smart Cities.