Orbital 40 col.labora en la jornada CultHunting Day

Orbital 40 col.labora en la jornada CultHunting Day el proper divendres 23 de novembre sobre la cultura com a motor d’innovació a l’empresa.

Es tracta d’una jornada d’inspiració orientada a directius d’empresa per donar conèixer les possibilitats que ofereix la cultura com a motor d’innovació a l’empresa. Hem pensat mai com la cultura ens pot ajudar a generar canvis, millorar la motivació dels equips, augmentar la visibilitat o generar noves idees?

Sota el títol de CultHunting Day i amb el suport de la Llotja de la Cultura de la Generalitat de Catalunya, presentem casos d’empreses que han apostat per la cultura com a estratègia corporativa, diàlegs inspiradors entre artistes i emprenedors, més de 20 idees d’artistes pensades per donar solucions a l’empresa.

Obriu la vostra ment a una nova font d’inspiració i aporteu noves idees a les vostres empreses. Si feu les coses com sempre les heus fet, mai no canviaran.

Us animem a explorar aquesta nova via. Més informació a www.culthunting.com