Orbital 40 us convida a la Jornada d’Innovació Tecnològica

Orbital 40 us convida a la Jornada d’Innovació Tecnològica del proper 7 de novembre a on tindrà lloc la sisena jornada/taller de conceptualització teòrica i pràctica sobre les tecnologies involucrades en sistemes de Manufacturing Execution System (MES) que, en aquesta edició, es centrarà en la interconnexió dels sistemes de planificació i els sistemes MES  com a eines clau en el procés d’elecció d’una estratègia de producció que condueixi a l’excel·lència operacional i la millora de la producció.

El flux i la transformació d’informació entre els diferents nivells del concepte piràmide CIM es converteix en “pedra angular” dins l’arquitectura de les empreses del futur. Disposar de dades fiables permetrà prendre decisions en temps real millorant els processos productius i augmentant la competitivitat  de les empreses.

El seminari va adreçat a totes aquelles persones que tinguin capacitat de decisió en la implementació d’aquestes noves eines dins dels seus entorns productius.

L’acte, organitzat conjuntament pel grup de recerca Control i Gestió Integral de Producció (CGIP) de la UPC, l’empresa General Electric Intelligent Platforms i la Regidoria d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa, tindrà lloc el dia 7 de novembre de 2012, de 8.30 a 18.00 hores, a l’Edifici TR11 de la Universitat Politécnica de Catalunya en el Campus de Terrassa, Rambla Sant Nebridi, 10.

Més informació i inscripcions: http://cgip.upc.es/messeminar (Donada la limitació de places existents, el 31 d’octubre de 2012 és la data límit per a realitzar les preinscripcions a l’acte).

El formulari de preinscripció s’ha d’enviar per e-mail a CGIP-UPC – telèfon 93.739.82.90: andreu.quesada@upc.edu