Orbital 40 i 10 empreses vinculades al Parc col.laboren al PEMB

Orbital 40 co.labora en el marc dels treballs actuals del  Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, www.pemb.cat/es/ , i un conjunt d’empreses de primer nivell estan impulsant el programa denominat “Modernització de la Indústria”, i cada una d’aquestes empreses tractores està constituint un grup d’empreses al seu entorn.

Cirsa i Ficosa, empreses vinculades a Orbital 40, són unes d’aquestes empreses tractores, i en aquest sentit, també s’ha proposat la participació de: Disfaut Ingeniería, Encaix, Ilimit, Ineo Prototipos, Innorocket, Neptuno Films, Synergic Partners i Telmicom, també vinculades a Orbital 40, per tal que participin en el grup de treball liderat per Cirsa i Ficosa en el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona.

Les empreses participants rebran una carta d’invitació de la Direcció del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, per tal d’acceptar o no la invitació.

Orbital 40 – Comissió d’Estratègia del PEMB “Competitivitat Industrial” (.pdf 384 KB)