Orbital 40 vincula dos nous membres al Parc Científic i Tecnològic de Terrassa

El Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40, ha subscrit avui dos nous convenis de vinculació amb les empreses Integraciones Digitales Gold S.L., (Indigo Grup) i AMATE ELECTROACÚSTICA.

La vinculació a Orbital 40 permet gaudir als seus membres de diferents beneficis i avantatges com són fomentar la relació entre les empreses i entitats de l’àmbit del parc, estimular el disseny i l’execució de projectes conjunts, participar d’un màrqueting comú sota la marca Orbital 40, amb posicionament nacional i internacional, accedir a l’oferta d’espais i serveis integrada del parc, entre d’altres.

El conveni de vinculació ha estat signat a l’oficina tècnica d’Orbital 40, al Qu4drant.0, pel director general del Parc, Ramon Palacio i per, d’una banda, Joan Antoni Amate, Director General d’Amate Electrocustica i per l’altra,  Ruben Lancharro, Director Adjunt d’ Indigo Grup.

L’empresa Indigo Grup, és una empresa jove i dinàmica amb seu a l’edifici del Parc Audiovisual de Catalunya, a Orbital 40. El seu equip professional està format per 14 persones, de les quals el 7% es dedica a activitats d’R+D+I. L’empresa, creada fa prop de 10 anys, té la seva principal línia de negoci en les telecomunicacions i la informàtica donan servei a l’administració pública, grans empreses i Pimes.

Per la seva banda, l’empresa AMATE ELECTROCÚSTICA, fundada al 1972, amb 40 anys d’experiència i innovació, és pionera en el disseny, fabricació i comercialització de sistemes d’àudio professional sota la marca Master Audio. Actualment compta amb representació en més de 30 països.

Amb Indigo Grup i AMATE ELECTROCÚSTICA ja són 37 les empreses i entitats vinculades a Orbital 40, el Parc Científic i Tecnològic de Terrassa. Els primers convenis es van signar l’octubre passat i actualment hi ha 36 empreses i una associació d’empreses tecnològiques vinculades. Totes aquestes empreses pertanyen a sectors molt diversos, però tenen en comú el fet de ser innovadores, amb projecció i amb capacitat d’internacionalització.

Adjuntem fotos la signatura del conveni de vinculació el 19/11/2012 a l’oficina tècnica d’ Orbital 40 al Qu4drant.0, notes de premsa publicades al Diari de Terrassa, Terrassa Digital, La Torre del Palau, Revista B30 i notícia publicada als e-butlletins d’Apte i XPCAT.