Living Labs Global Awards 2013| Cities Pilot the Future

CONVOCATÒRIA D’EMPRESES

Les ciutats de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Terrassa i Sant Cugat del Vallés us conviden a la

PRESENTACIÓ

dels reptes proposats als premis internacionals
Living Labs Global Awards 2013| Cities Pilot the Future

Aquests reptes són una forma innovadora de trobar les millors solucions i oportunitats del món per les nostres ciutats en un mercat global, donant a la vegada l’oportunitat de projecció internacional a les empreses catalanes.

Data: Dimecres, 19 de desembre a les 12 h

Lloc: ESADE CREAPOLIS
Avinguda Torreblanca, 57 Sant Cugat del Vallès

LLGA2013 és un concurs global que està obert a empreses de tot el mon i hi ha 21 ciutats d’arreu que hi participen. Tota la informació la podeu trobar a la pàgina web http://www.llga.org, en la que veureu que la presentació de propostes es pot fer fins el 31 de gener de 2013.

Les empreses guanyadores es donaran a conèixer en un acte al mes de maig a San Francisco i obtindran com a premi la possibilitat d’implementar una prova pilot de la seva solució utilitzant com a laboratori urbà la ciutat que l’ha escollit.
Si voleu conèixer els reptes de les ciutats catalanes, us esperem el proper dimecres 19 de desembre de 2013, a les 12h, a ESADECREAPOLIS a l’Avinguda Torreblanca, 57 de Sant Cugat del Vallès