Oberta la convocatoria del concurs Idees innovadores per al progrés

Idees

La Fundació Caixa d’Enginyers convoca el concurs Idees innovadores per al progrés per tal de donar suport i difondre iniciatives emprenedores i innovadores en l’àmbit de l’enginyeria tècnica o científica que contribueixin a millorar la conjuntura socioeconòmica del país.

Per a la valoració de les propostes presentades es constituirà un comitè d’avaluació, de caràcter multidisciplinari, integrat per experts. Aquest comitè tindrà en compte diferents aspectes a l’hora de valorar els projectes, com per exemple la viabilitat, l’originalitat, el caràcter innovador, la sostenibilitat econòmica i social, el respecte al medi ambient, la contribució al desenvolupament social o la solidesa de la proposta, entre d’altres.

Les propostes guanyadores rebran una dotació econòmica de 6.000, 4.000 i 2.000 euros respectivament per al primer, segon i tercer premi, i també hi haurà cinc accèssits amb 1.000 euros cadascun. A més, es publicaran els millors projectes preseleccionats en un llibre. El termini de presentació és el proper 19 d’abril.

Per a més informació cliqueu aquí.

Font: Recercat