Oberta la convocatòria dels premis Cambra 2013

Cambra

Un any més, la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa obre la convocatòria dels Premis Cambra, el reconeixement públic que cada any la institució atorga a les empreses de la demarcació que han destacat especialment en un aspecte estratègic de l’àmbit empresarial i que han tingut un potencial econòmic i social destacat.

Aquests guardons estan oberts a la participació de totes aquelles empreses presents en els 12 municipis de la demarcació de la Cambra de Terrassa que compleixin amb les especificacions de les bases dels guardons. L’edició d’aquest any 2013 premiarà les categories següents:

La Cambra lliurarà els reconeixements en el marc de l’acte de lliurament dels Premis Cambra, que tindrà lloc el proper mes de juny. Aquest esdeveniment reunirà més de 500 persones del món empresarial, econòmic, polític i institucional i el presidirà una rellevant personalitat del món institucional i polític.

Les empreses que estiguin interessades a presentar la seva candidatura a alguna de les categories poden consultar les bases dels Premis Cambra a la pàgina web www.premiscambra.com. Allà poden descarregar els formularis de participació per les diferents categories. Addicionalment, també es poden posar en contacte per sol·licitar més informació (Sra. Núria López – nlopez@cambraterrassa.es – 93 733 98 33).

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el divendres 26 d’abril de 2013.