II Trobada Empresarial Orbital 40: debatint sobre la col.laboració al sector industrial

 

Participants en la nova jornada empresarial Foto: A. T. 
 
Qu4drant.0 ha acollit aquest dimarts 28 de maig de 2013  la segona sessió del programa “Trobades Empresarials Orbital 40”, liderada per l’empresa Innorocket, una de les empreses allotjades a Qu4drant.0 i membre d’Orbital 40.
 
 Han participat 26 persones de l’àmbit directiu d’empreses emblemàtiques de la ciutat, sobretot del sector industrial, destacant els àmbits l’electroacústica, control i qualitat de l’energia, sector elèctric, solucions portàtils per la higiene personal, medicina regenerativa i sector de la joguina entre d’altres.També han assistit empreses dedicades als serveis que formen part de la cadena de valor per ala generació d’un producte i el clúster d’Óptica i Fotònica del Sud d’Europa (SECPhO).

 

L’acte ha estat molt ben valorat per les persones assistents que han considerat aquestes trobades empresarials una excel·lent fórmula de coneixement de les empreses del territori, generació de sinèrgia i oportunitats de negoci.

La primera Trobada Empresarial realtizada al mes d’abril al Parc Audiovisual de Catalunya va ser liderada per l’empresa Master Audio  i va comptar amb una assistència de 8 empreses. L’éxit de la fòrmula que busca a parts iguals la sinèrgia i el coneixement de l’activitat de les empreses integrants d’Orbital 40 va fer possible la realització d’aquesta segona Trobada Empresarial. L’objectiu és realitzar una trobada mensual amb una empresa integrant com a protagonista.

 Innorocket, empresa tractora en aquesta ocasió, és una plataforma de crowsourcing especialitzada en el sector industrial pionera a Espanya. Forma part de la comunitat d’empreses vinculades a Orbital 40 i ha volgut presentar el seu projecte especialment a les empreses de l’àmbit del Parc Científic i Tecnològic pel foment de la sinèrgia i la col·laboració entre empreses del territori que aposten per la innovació.

Veure vídeo de Terrassa Digital