Jornada “R+D+I al sector de la Construcció – Els reptes actuals”

El sector de la construcció, malgrat el difícil moment que ve patint, a hores d’ara té plantejats uns reptes que conduiran de forma inevitable a la reconversió de la seva activitat tradicional fins fa pocs anys. Les empreses que vulguin participar de l’activitat d’aquest sector en el moment en que comenci a revifar, cal que tinguin present l’escenari de requeriments en el que es trobaran.

Per aquest motiu, el proper dimecres 3 de juliol es presenta aquesta jornada al Parc Tecnològic del Vallès (PTV) adreçada a les empreses que, de forma directa o indirecta, estan relacionades amb el sector de la Construcció i que tenen interessos vinculats amb el desenvolupament de nous materials, productes i sistemes sota la perspectiva de l’eficiència energètica, el baix impacte mediambiental i un major grau d’industrialització del producte final.

Per a més informació i inscripcions cliqueu aquí.