Orbital 40, cas pràctic d’innovació al Màster Universitari Automàtica i Robòtica de la UPC

Orbital 40 ha estat triat com a cas pràctic de l’assignatura d’ “Innovació” del Màster Universitari en Automàtica i Robòtica d’ETSEIB, a la UPC, campus Barcelona.

Durant tota l’assignatura s’inclouran els casos pràctics de 3 empreses membres de la comunitat Orbital 40 per orientar als alumnes del Màster sobre la gestió de la innovació des de diferents punts de vista.

Unidesa (Grup Cirsa) aportarà la seva visió sobre “Innovació de producte i procés al sector de l’entreteniment”, Synergic Partners, empresa puntera en un sector emergent com és el big data, explicarà la seva experiència en referència als “Hàbits i cultura de la innovació a l’empresa”   i Cirprotec (Grup Circutor) exposarà la seva visió sobre la gestió de la “Transferència tecnològica i la importància de les aliances estratègiques”.

Finalment, Orbital 40 -com Parc Científic i Tecnològic i ens que promou la col.loboració entre el sector públic i privat- exposarà la seva experiència i la seva visió de futur.

És la primera vegada que Orbital 40 esdevè un cas pràctic d’innovació en un entorn universitari, que a més no correspón al seu àmbit d’actuació directa (la ciutat de Terrassa). Segons fonts es busava un exemple proper lluny dels casos habituals exemples d’innovació. Estem segurs que aquest és el camí a seguir, amb i per les empreses de la ciutat.

Veure link al programa del màster

Veure Indice_Sesiones_Practicas_Castellano_casos_prácticos