III Trobada empresarial Orbital 40 amb Synergic Partners “Big Data per a la generació de valor a les organitzacions”

Continuant amb la recerca d’activitats i actuacions pràctiques i properes per a les empreses de Terrassa en clau innovadora ja em postat en marxa la III Trobada Empresarial Orbital 40 que esdevindrà el dimecres 25 de setembre a la Sala d’Actes de Qu4drant.0 (Telers  5, 2a planta, ed. Vapor Gran) de 9,30 a 11,00h

L’ empresa tractora en aquesta ocasió serà Synergic Partners (www.synergicpartners.com), membre d’Orbital 40 i experta en Big Data amb una forta projecció internacional. Comptarem amb la participació de Carme Artigas, Sòcia Directora de la companyia.  

Mitjançant la seva exposició i col·loqui posterior aprendrem de primera ma en què consisteix Big Data,  quins  elements són necessaris per a la seva utilització per part de l’empresa així com el seu gran potencial per aportar valor al negoci i per generar nous serveis i aplicacions diferenciadors de la competència.

 El programa és el següent:
 
9,30-9,45h    Benvinguda Institucional Orbital 40.
                    
9,45-10,15h    Big data, Nova arquitectura i noves capacitats per a
                      un nou paradigma de les empreses.
                     A càrrec de Carme Artigas, Sòcia Directora de Synergic Partners.
 
10,15-11,00h  Col·loqui amb les empreses assistents.
 
11,00 h          Coffee – networking.
 
 Per  confirmar la vostra assistència podeu enviar correu electrònic a Orbital 40 (inmaculada.perez@terrassa.cat)  indicant el nom de l’empresa, persona de contacte i càrrec . Places limitades per rigurós ordre d’inscripció.
 
Us hi esperem !