Nova edició de l’Aula d’Automatització i Robòtica per treballs de recerca d’alumnes de batxillerat tecnològic i CFGS

L’Aula, adreçada a l’alumnat de batxillerat tecnològic i ampliada a alumnes de CFGS, està organitzada pel Departament d’Enginyeria Electrònica de l’EET (Escola d’Enginyeria  de Terrassa) i el  servei d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa.

Aquest projecte té com a objectiu general apropar la tecnologia dels àmbits de l’automatització i de la robòtica als estudiants de batxillerat amb el projecte d’automatització i robòtica, basat en la placa del controlador Arduino amb dos nivells de formació:

–         Curs d’introducció a la programació bàsica.

–         Curs avançat per als alumnes que ja han treballat amb els equips.

Del 2 al 5 de juliol van tenir lloc les sessions formatives per al primer grup d’introducció a la programació bàsica i del 2 al 5 de setembre, de 15.30 a 17.30 hores, el curs avançat per als alumnes que ja han treballat amb els equips.

Aquests alumnes han rebut la formació necessària per endegar el seu projecte de recerca del curs 2013-14 per part dels professors del Departament d’Enginyeria Electrònica de la UPC, Néstor Berbel, Antoni Salvador i José Luis Medina a les instal·lacions de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa, C/Colom, núm. 1.

Aquests professors faran un seguiment del projecte i recolzaran els alumnes al llarg del procés d’elaboració del treball de recerca.

En aquesta edició participen 4 centres amb un total de 29 alumnes.

Institut Santa Eulàlia

Institut  Torre del Palau

Escola Pia

Institut Terrassa