Nou Butlletí Digital Orbital.40 (anterior Innovem Terrassa)

Des del Servei d’Innovació, Recerca i Desenvolupament de l’Ajuntament de Terrassa us informem que el butlletí digital Innovem Terrassa passa a formar part d’Orbital 40, el Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, la resposta de la nostra ciutat al repte de consolidar i potenciar un ecosistema d’innovació de futur, amb l’objectiu de promoure i enfortir la col·laboració, les aliances i la interactuació sinèrgica entre empreses, universitats i centres de recerca i l’Administració.

La integració del butlletí respon a la voluntat de potenciar i enfortir la marca Orbital.40 com a emblema únic d’innovació de la nostra ciutat, tot i que no implica canvis en l’estructura de continguts ni en els criteris de selecció dels mateixos.

Podeu accedir al butlletí digital Orbital 40 del mes de març a través del següent enllaç: http://blog.orbital40.com/butlleti-digital-innovem-terrassa-num-30/

Tanmateix, us informem que ens podeu seguir a través del twitter d’Orbital 40 https://twitter.com/Orbital40 (el twitter Innovem Terrassa deixa d’estar actualitzat).

Us agraïm novament la vostra confiança, tot esperant que el nou butlletí continuï sent del vostre interès,