Jornada Going Google “Pon tu empresa por las nubes”

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha donat la benvinguda aquest matí als i les professionals assistents a les Jornades Going Google “Pon tu empresa por las nubes”, organitzada per l’empresa APPs Implantadores, amb el suport del Servei d’Innovació, Recerca i Desenvolupament de l’Ajuntament de Terrassa i de Google. Adjuntem imatges de l’acte, al qual ha assistit també el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Amadeu Aguado.

141023 acte Google Orbital 40-1

Durant la jornada, APPs Implantadores, companyia terrassenca vinculada al Parc Científic i Tecnològic de Terrassa Orbital 40 i partner de Google, ha presentat ChromeBox for Meetings, la nova solució de videoconferència de Google. L’acte ha tingut lloc al Parc Audiovisual de Terrassa, a Orbital 40

141023 acte Google Orbital 40-2

Jordi Ballart i Raul Bellmunt de APPs Implantadores