Jornada Debatem la Innovació 2014 – “Tendències de la innovació i canvis en el sistema productiu: El futur és avui” – 27 Novembre

En el marc de les activitats del programa pel foment de la innovació “Terrassa en Òrbita” , Orbital.40 organitza l’acte de cloenda: la Jornada “Debatem la innovació” 2014, que es realitzarà el proper 27 de novembre, de 9:40 a 13:30 hores, a l’auditori de Leitat Technological Center (Carrer Innovació, 2 – Terrassa).  La sessió porta per títol:Tendències de la innovació i canvis en el sistema productiu: El futur és avui.

El programa compta amb persones referents del món acadèmic, management i empresa que compartiran amb els assistents la seva visió de la innovació i els principals elements a tenir en compte en un entorn molt canviant on les empreses i persones són claus.

En aquesta segona edició de “Debatem la innovació” tractarem tres temes que considerem bàsics per estar al dia de la situació actual d’una manera molt entenedora i pràctica:

L’impacte d’internet a les empreses i a la indústria en general i com ha canviat radicalment el model de gestió i relació amb clients, plantilles, proveïdors i entorns. (Roca Salvatella)

Cap a on va el nou model de reindustrialització enfocat a valor afegit i la importància de les ciutats com ecosistemes d’innovació per generar la diferenciació necessària en un món amb gran competència i molt globalitzat . (Center for Innovation in Cities. ESADE Business School)

– Canvis en els hàbits de consum (en especial el consum col·laboratiu,  la compra per internet, la importància de la reputació corporativa) provocant per una banda una adaptació de les empreses i per l’altra noves oportunitats de negoci per necessitats no resoltes.

Comptarem, a més, amb tres experiències pràctiques d’empreses molt reconegudes dels sectors serveis i industrial  per les seves generacions d’innovació que ens explicaran com les persones han marcat la diferència i que la innovació és molt més que tecnologia:

Social Car– Empresa especialitzada en una de les oportunitats que ha generat el consum col·laboratiu: el lloguer de cotxes entre particulars.

Byhours.com –  Empresa especialitzada en oferir hotels per hores en més de 1.000 opcions de les principals cadenes del món.

Braun Surgical – Empresa referent mundial en investigació, desenvolupament, producció i distribució de productes per a la salut i serveis sanitaris.

L’acte, a més de donar una completa visió de la innovació, oferirà un espai de debat entre ponents i persones assistents molt enriquidor.

Podeu accedir a tots els detalls del programa clicant en aquest enllaç

Podeu confirmar la vostra assistència mitjançant el correu elena.serra@terrassa.cat  o bé a través del formulari d’inscripció que podreu trobar a aquest link (places limitades).