Una aplicació per a mòbils permet consultar l’estat de la xarxa d’autobusos urbans

La nova app gratuita, disponible per a Android i Apple, ja es pot descarregar

Els usuaris dels autobusos urbans de Terrassa tenen des de principis de desembre a la seva disposició una nova aplicació per a dispositius mòbils que permetrà consultar l’estat de la xarxa d’autobusos urbans de Terrassa en temps real. Aquesta nova eina de consulta, creada per a dotar el servei d’autobusos d’un major grau d’accessibilitat, està disponible per als sistemes Android i Apple i és totalment gratuïta.

L’aplicació és molt fàcil d’utilitzar. El menú principal té quatre opcions disponibles. Es pot consultar el temps que manca perquè arribi l’autobús a una parada concreta, introduint el número de la parada o consultant-la a través del desplegable que s’obre per cada línia. També es poden marcar les parades habituals com a favorites per facilitar la consulta en d’altres ocasions. La segona opció permet accedir al web del servei, on es troba tota la informació sobre itineraris, horaris, plànols de les línies, reglaments, etc. El tercer botó porta a un cercador que permet conèixer les parades més properes al punt des d’on es fa la consulta, quines línies hi passen i el temps d’espera real per l’arribada de l’autobús. Finalment, la quarta opció del menú permet accedir a informació general del servei, com ara les línies existents i els punts de venda dels títols de transport urbà.

Els continguts de l’aplicació estan en català, castellà i anglès. Un cop descarregada i instal·lada, l’usuari pot canviar l’idioma des del botó d’informació del menú principal. TMESA ha creat un video tutorial explicant el funcionament de l’aplicació, que es pot veure a www.terrassa.cat/transports i a www.tmesa.com.

Les persones interessades en aquesta app la poden descarregar des de les plataformes habituals (Google Play Store i APP Store, segons el sistema) posant al cercador la paraula “TMESA”, o bé des del lloc web de TMESA.

Font: Ajuntament de Terrassa