Terrassa acull la 1a Trobada de Ciutats Catalanes de la Xarxa Innpulso, de ciutats de la ciència i la innovació

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Amadeu Aguado, participarà en la 1a Trobada de Ciutats Catalanes de la Xarxa Innpulso, organitzada pel Servei d’Innovació, Recerca i Desenvolupament de l’Ajuntament de Terrassa, que tindrà lloc demà dia 5 de febrer. Durant la jornada, els alcaldes i alcaldesses de les localitats de Vilanova del Camí, Sant Feliu de Llobregat, Cerdanyola del Vallès, Viladecans, Sant Boi de Llobregat i Sabadell, a més de l’alcalde de Terrassa, presentaran l’estat de la innovació a les respectives ciutats, mentre que diverses empreses radicades en aquestes localitats faran la presentació dels seus projectes innovadors. La Jornada s’iniciarà al Leitat Technological Center (c/ de la Innovació, 2) en sessió de matí i el dinar posterior i la sessió de tarda tindran lloc al Parc Audiovisual de Catalunya.

En la Trobada, també hi participaran el president del Centre Tecnològic Leitat, Eusebi Cima; i el subdirector general de Foment de la Innovació Empresarial del Ministeri d’Economia i Competitivitat, Luis Cueto.

La Xarxa Innpulso és el punt de trobada i informació per als 56 ajuntaments d’arreu de l’Estat que han obtingut la distinció “Ciutat de la Ciència i la innovació”. Terrassa forma part d’aquesta xarxa en la categoria de ciutats grans (de més de 100.000 habitants).