Jornada sobre“Deduccions fiscals a l’R+D+i”

“Deduccions fiscals a l’R+D+i”.Aspectes claus i novetats legislatives.

Dijous, 26 de febrer de 2015
Sala d’actes Qu4drant.0 (Telers 5, 2a planta,Terrassa)

L’objectiu d’aquesta jornada és exposar els principals trets característics i exemples pràctics sobre la via de finançament de les deduccions fiscals per la recerca, el desenvolupament i la innovació tecnològica, així com les novetats en la seva aplicació introduïdes per la Llei 14/2013, de 27 de Setembre, de suport als emprenedors i la seva internacionalització, així com l’afectació de la recent reforma fiscal aprovada. També s’exposaran les principals novetats que comporta la incorporació de les bonificacions a la Seguretat Social del personal que porta a terme activitats de recerca.

Per a més informació clica aquí

Podeu formalitzar la vostra inscripció a elena.serra@terrassa.cat . Places limitades.