L’empresa terrassenca Xpresa Geophysics guanya el XX Fòrum d’Inversió 2015

L’empresa terrassenca membre d’Orbital 40 ha desenvolupat un sistema per cartografiar en 3D i de manera no destructiva els serveis que hi ha al subsòl.

Xpresa1El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, ha entregat el premi Fòrum d’Inversió 2015 a l’empresa Xpresa Geophysics, membre d’Orbital 40, un guardó que reconeix l’empresa catalana amb més potencial d’innovació i internacionalització. La companyia amb seu a Terrassa ha estat l’escollida entre les 21 companyies que han presentat els seus projectes al XX Fòrum d’Inversió, celebrat aquest matí al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. El Fòrum s’ha celebrat dins el 2n Congrés Catalunya Emprèn, que ha reunit aquest dijous 2.000 empresaris i emprenedors.

El Fòrum d’Inversió és el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya. Les empreses que hi han participat en les darreres 5 edicions han aixecat més de 67M€ provinents d’inversors privats i fons de capital risc. Enguany el Fòrum ha reunit prop de 170 inversors i en els espais per a networking s’han celebrat prop de 750 reunions. Per amplificar l’impacte d’aquest acte s’ha elaborat un catàleg amb els 50 millors projectes de tots els que s’han presentat a la convocatòria d’enguany (http://bit.ly/1IkzIkr).

Xpresa Geophysics ha desenvolupat una solució per a cartografiar en 3D el subsòl de manera no destructiva. Amb aquest guardó, l’empresa obté 120 hores d’assessorament per part d’una Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ, la participació en una missió comercial que inclou viatge, hotel i agenda de tres dies preparada per l’oficina i l’accés a un servei de plataforma empresarial durant sis mesos.

Font: Xpresa Geophysics