Avui s’inicia la formació presencial de la 9a edició de l’Aula d’Automatització i Robòtica

150707 Foto inici Aula de Robòtica i Automatizació_1Avui s’inicia la formació presencial de la 9a edició de l’Aula d’Automatització i Robòtica. Hi participaran un total de 27 alumnes de 5 centres educatius de la ciutat

El Servei d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa, conjuntament amb el Departament d’Enginyeria Electrònica de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa, porta a terme l’Aula d’Automatització i Robòtica, adreçada especialment als alumnes de batxillerat tecnològic. Tot i que és la novena edició de l’aula, és la setena edició en què el projecte s’ha ampliat a l’àmbit de la automatització.

El projecte té com a objectiu general apropar la tecnologia dels àmbits de l’automatització i de la robòtica als estudiants de batxillerat, també ampliat a alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior, amb el projecte d’automatització i robòtica, basat en la placa del controlador Arduino amb dos nivells de formació:

  • Curs d’introducció a la programació bàsica.
  • Curs avançat per als alumnes que ja han treballat amb els equips.

Aquest projecte ofereix formació presencial als alumnes així com seguiment del treball de recerca fins la finalització i presentació.

Les sessions formatives presencials tindran lloc al laboratori de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (carrer de Colom, 1), del 7 al 10 de juliol. Aquestes sessions es portaran a terme en dos grups: nivell inicial de 10 a 13 h i nivell avançat de 15.30 a 18.30 h.

Hi participen els centres que es relacionen a continuació:

  • INS Torre del Palau – Inicial: 9 alumnes
  • Escola Pia – Inicial: 3 alumnes
  • INS Santa Eulàlia – Inicial: 1 alumne
  • INS Matadepera– Inicial: 2 alumnes- Avançat: 9 alumnes
  • INS Cavall Bernat – Avançat: 3 alumnes

 El passat 13 de maig es va fer la presentació d’aquesta edició al professorat de batxillerat tecnològic dels centres de secundària.