Terrassa acull demà la primera jornada de presentació a Catalunya del segell “Pime Innovadora” del Ministeri d’Economia

L’Ajuntament de Terrassa i la Xarxa Innpulso, que aplega tots els municipis d’Espanya distingits pel Govern de l’Estat com a Ciutat de Ciència i Innovació,organitzen demà dijous una jornada per a presentar a les empreses catalanes el segell “Pime Innovadora”, una certificació recentment creada pel Ministeri d’Economia i Innovació per identificar les pimes innovadores de l’Estat, prestigiar-les, facilitar el seu accés a la contractació pública i ajudar al disseny de politiquees específiques per a aquest tipus d’empreses. Aquesta jornada, la primeraprogramada a Catalunya per a presentar el segell “Pime Innovadora”, tindrà lloc al Centre Tecnològic Leitat a partir de les 10h. Es preveu l’assistència d’una vuitantena d’empreses de diferents municipis catalans.

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado,farà l’obertura de la sessió per delegació de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, juntament amb el president del Leitat, Eusebi Cima, i la consellera tècnica de la Subdirecció General de Foment de la Innovació Empresarial del Ministeri d’Economia i Competitivitat, Diana Alonso. Assistiran també a l’acte el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper; l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Vanesa González; i el tinent d’alcalde i president de l’àrea de Govern Obert i Serveis Generals de Sant Feliu de Llobregat, Josep Maria Rañé; a més de responsables polítics i tècnics dels ajuntaments de Cerdanyola, Mataró, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Viladecans i Lleida, municipis membres, com Terrassa, de la Xarxa Innpulso.

En el decurs de la jornada, que té una durada prevista de dues hores, es farà unapresentació tècnica del segell i del sistema de certificació per a obtenir-lo. La sessióinclourà també la presentació de casos d’èxit a càrrec de representants de lesempreses Circutor, Phyture Biotech i Wotrant, a més d’una presentació de la XarxaInnpulso.

Programa de la jornada

Esperem comptar amb la vostra assistència