Taula rodona: “Expectatives de la zona euro per al 2016” i presentació del Programa BStartup del Banc Sabadell

151028 Taula rodona Zona Euro Miquel Sàmper
El tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper, ha participat avui a la taula rodona: “Expectatives de la zona euro per al 2016” i en la presentació del Programa BStartup del Banc Sabadell organitzada per la Fundació Internacional Olof Palme, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, que ha tingut lloc a la Sala d’Actes del Qu4drant.0.

L’obertura de la jornada ha anat a càrrec d’Enric Vivó, secretari general de la Fundació Olof Palme. A la jornada han intervingut Daniel Carrasco, director d’Espanya i Zona Euro del Departament de Macroeconomia i Entorn Financer de Banc Sabadell, que ha tractat sobre les expectives de la zona euro per als propers anys; i Yolanda Pérez, directora de BStartup de Banc Sabadell, que ha explicat els requisits per participar en el programa i la formació i acompanyament que el banc fa a les startups seleccionades.

Per la seva banda, Sergi Figueres, CEO de l’startup Worldcoo, una empresa d’economia social, ha estat l’exemple de cas pràctic d’startup finançada per Banc Sabadell.

La cloenda ha anat a càrrec de Miquel Sàmper, que ha manifestat la voluntat de l’Ajuntament de ser a prop de les persones empresàries i emprenedores per establir col·laboracions público-privades i avançar en la millora de l’administració i en la creació de llocs de treball.

La Fundació Internacional Olof Palme, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, organitza cada any una taula rodona adreçada al sector empresarial del territori relacionada amb l’economia i la innovació