Informe Anual del Centre d’Innovació i Tecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya

Aquesta informació agrega els principals resultats i l’activitat de 20 Centres de recerca i transferència de tecnologia de la UPC que conformen CIT UPC. En 2014 han arribat a una facturació de 12,02 milions d’euros, a través de 530 projectes de transferència de tecnologia, dels quals el 53% han estat fruit de l’R+D desenvolupada amb empreses.

Agrupen a gairebé 540 investigadors, dels quals el 48% són Doctors i compten amb una massa crítica molt especialitzada que els posiciona com a centre expert en un ampli abast de tecnologies, a partir del coneixement diferencial. Van consolidant la seva vocació de servei i de col·laboració amb les empreses en transferència de coneixement, amb més 540 empreses clients al 2014 i un històric de 110 patents registrades i 24 empreses spin-offs creades.

El seu objectiu és seguir treballant en aquesta direcció i estar compromesos amb la difusió constant de les activitats que realitzen, per fer més visible la seva tasca, tant en l’aplicació real de les tecnologies que desenvolupen, com en actuacions de comunicació i de difusió de les mateixes, per tal de potenciar i afavorir la col·laboració permanent empresa-universitat.

Per consultar l’Informe Anual 2014 :http://cit.upc.edu/ca/cit_upc/transparencia/informe_anual_2014

Font:CIT UPC