S’amplia el període d’inscripció de la VII edició del programa YUZZ “Joves amb idees”, a Terrassa.

Els joves interessats a rebre formació, suport i finançament per als seus projectes, es podran inscriure fins al 14 de desembre a les 14.00 h.

Programa que coordina el Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el mecenatge de Banc Santander i promogut per Orbital40 (Parc Científic i Tecnològic O.40), l’Ajuntament de Terrassa i el Centre Tecnològic Leitat.

YUZZ ha allargat fins al 14 de desembre el període d’inscripció per la setena edició del programa. Les inscripcions es poden realitzar mitjançant el web www.yuzz.org. Entre totes les candidatures presentades, se’n seleccionaran un màxim de 20 seguint els criteris definits a les bases, que es poden consultar al lloc web.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és impulsar el talent jove i la generació d’idees innovadores, oferint accés al centre YUZZ, ubicat a les instal·lacions de la Euncet Business School,  tutoria continuada, formació i acompanyament empresarial.

El programa té una durada de set mesos i no suposa cap cost per als participants, ja que està totalment subvencionat. Un cop finalitzat el procés de formació i suport, el millor emprenedor del centre de Terrassa guanyarà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial de la innovació, on tindrà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A la seva tornada, competirà amb els millors projectes nacionals per una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per accelerar el desenvolupament del seu negoci.