YUZZ comença al Parc Científic i Tecnològic 0rbital 40

Euncet Business School i Leitat brinden formació i suport a 20 joves amb idees de negoci

  •  20 joves terrassencs seleccionats entre més de 2.600 participants de tota Espanya van començar divendres passat, 15 de gener, el seu pas pel programa YUZZ d’impuls a emprenedors.
  • Aquesta iniciativa està coordinada pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el mecenatge de Banc Santander i la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa i el Centre Tecnològic Leitat.
  • Es repartiran més de 270.000 euros en premis, entre el nou premi YUZZ Dona dotat amb 20.000 euros, 50 viatges a Silicon Valley, finançament per als tres projectes guanyadors i 100 beques per al Fòrum IMPULSA.

L’Ajuntament de Terrassa, a través de l`Àrea de Cultura, Innovació i Projecció de la ciutat aposta un cop més per recolzar la formació dels joves emprenedors. Orbital 40 (el Parc Científic i Tecnològic de Terrassa), que articula la col·laboració entre el Centre Tecnològic Leitat i l’Ajuntament de Terrassa, va inaugurar divendres passat, el centre que servirà de seu per formar 20 emprenedors terrassencs seleccionats per a aquesta nova edició del programa YUZZ “Joves amb idees”, que compta amb el suport de Banco Santander, a través de Santander Universidades.

El programa va ser presentat, per representants de les institucions col·laboradores, a les instal·lacions de l’Euncet Business School, la seu del Programa Yuzz a Terrassa.

Els candidats, seleccionats entre més de 2.600 participants de tot Espanya, han estat seleccionats per aspectes com el seu perfil emprenedor, trajectòria, capacitat per comunicar la idea proposada, el component innovador del projecte i creativitat i el potencial de creixement de la seva idea, entre d’altres.

DSC03123

Per als 20 seleccionats divendres passat va començar el repte de donar forma i desenvolupar el seu projecte per convertir-lo en una empresa viable. Per això, el programa YUZZ “Joves amb idees” que impulsa el CISE, amb el suport de Banco Santander i la col·laboració del Centre Tecnològic Leitat i l’Ajuntament de Terrassa, posarà a la seva disposició un espai de treball per desenvolupar les seves idees, on podran relacionar-se amb altres emprenedors i rebre formació d’una xarxa de més de 200 experts professionals que els assessoraran, juntament amb un tutor individual, en la realització del pla de negoci.

Un cop finalitzat el procés de formació i assessorament a l’Euncet, el responsable del millor projecte viatjarà a Silicon Valley, la meca mundial de la innovació en l’àmbit de les noves tecnologies, on podrà accedir a fòrums de finançament, assessorament i contacte amb inversors.

A la tornada, podrà optar a finançament per posar en marxa la seva idea de negoci, ja que YUZZ repartirà 60.000 euros en premis per als tres millors projectes del país: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer .

A més, en aquesta edició, com a novetat, es reconeixerà el lideratge i l’habilitat emprenedora de les dones que participin en algun dels projectes i models de negoci desenvolupats en els més de 50 centres adscrits en aquesta VII edició. Empresàries i emprenedores de renom nacional triaran el millor projecte liderat per una dona emprenedora d’Espanya, que rebrà un premi dotat amb 20.000 euros i el suport d’un equip de professionals de l’empresa  EY (Ernst & Young) per desenvolupar el seu projecte.