Cloenda de l’edició 2015 de Kautic.40

160217_Aguado_KauTic_1

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, ha presidit aquest dimecres l’acte de cloenda de l’edició 2015 del projecte KauTic.40 i el lliurament de diplomes als participants. El projecte KauTic.40 és la incubadora de projectes tecnològics del Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40, adreçada al sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. El projecte, desenvolupat en el marc d’Orbital 40, va néixer fa dos anys de la mà de dos dels seus partners: l’Ajuntament de Terrassa i el Centre Tecnològic Leitat, amb la col·laboració de l’Escola de Negocis Euncet. L’acte, realitzat a l’Euncet Business School, ha comptat amb la participació de la seva directora, Dolors Puig, i amb les intervencions de Glòria Serrano, directora de Relacions Institucionals del Leitat; i d’Esther López, directora del Servei d’Innovació i Universitats de l’Ajuntament de Terrassa.